2010. augusztus 8., vasárnap

Minden negyedik gyermek bevándorló.


Minden negyedik gyermek Nagy-Britanniában bevándorló apától vagy anyától születik. A legtöbb ember Pakisztánból, Indiából vagy Lengyelországból érkezett, és ennek eredményeként a tömeges és ellenőrizetlen bevándorlás miatt, ezen országok születési rátája a legmagasabb, közel 30 éve. Az Egyesült Királyságban 21,6%-át tette ki a születések 2006-ban, míg tavaly már 24,7%-át, és így 174.000 újszülöttek száma. A Nemzeti Statisztikai Hivatal leírja, hogy ez a tendencia folytatódni fog a következő évben és hangsúlyozta, hogy a jelenlegi születési ráta az elmúlt 40 évben a halmozott hatását érezteti a bevándorlás.

Sir Andrew Green már 2007-ben, amikor a korábbi rekordot verték a bevándorlóktól született gyermekek száma, azt mondta, -a számok egyértelműen megmutatják, hogy a bevándorlás még mindig nem ellenőrzött és megdönt minden korábbi rekordot, annak ellenére, hogy a közvélemény ellenzi.

Nemzeti Statisztikai Hivatal szerint, Nagy-Britannia egy főre 1,84 brit gyermek esik, míg bevándorló 2,51. Egyes londoni helyek "büszkék" arra, hogy 75%-ban bevándorlók szülik a gyermekeket. A hivatal azt is közzé tette, hogy ha ez így folytatódik nagy az esélye a túlnépesedésnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése